ROLETINE

ROLETINE KOJE NUDIMO

 

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, klasičnog dizajna sa kosinom od 45 ̊

Kutija je izrađena od aluminijumskog lima debljine 1mm visokog kvaliteta koji značajno povećava trajnost i kvalitet cjelokupne roletne. Dimenzije kutija su: 137mm x 137mm, 165mm x 165mm,180mm x 180mm,205mm x 205mm na lageru raspoloživo u bijeloj boji, silver, braon i zlatni hrast. Postoji mogućnost bojenja po želji. Postoji mogućnost integracije komarnika u kutiju.

Spoljna petougaona ekstrudirana kutija

Kutija je izrađena od ekstrudiranog aluminijuma debljine 1,2 mm visokog kvaliteta koji značajno povećava trajnost i kvalitet cjelokupne roletne. Dimenzije kutija su: 137mm x 137mm, 167mm x 167mm, na lageru raspoloživo u bijeloj boji, silver, braon i zlatni hrast. Postoji mogućnost bojenja po želji. Postoji mogućnost integracije komarnika u kutiju.

Spoljna aluminijumska rondo kutija

Kutija je izrađena od aluminijumskog lima debljine 1mm visokog kvaliteta koji značajno povećava trajnost i kvalitet cjelokupne roletne. Dimenzije kutija su: 137mm x 137mm, 165mm x 165mm,na lageru raspoloživo u bijeloj boji, silver, braon i zlatni hrast. Postoji mogućnost bojenja po želji. Postoji mogućnost integracije komarnika u kutiju.

Aluminijumska podfasadna kutija

Kutija je izrađena od kombinacije aluminijumskog lima i ekstrudiranih aluminijumskih profila visokog kvaliteta što značajno povećava trajnost i kvalitet cjelokupne roletne. Namjenjena za ugradnju ispod, tj. unutar fasadne izolacije, potpuno odvojena od stolarije, čime zadovoljava najnovije standarde energetske efikasnosti.

Dimenzija kutije 180mm x 180mm na lageru raspoloživo u bijeloj boji, silver, braon i zlatni hrast. Postoji mogućnost bojenja po želji.

Postoji mogućnost integracije komarnika u kutiju.

Unutrašnja termo kutija punjena poliuretanom kao izolatorom

Kutija za unutrašnju ugradnju sa stranicama punjenim poliuretanom i međusobno odvojenim PVC profilom (spojnicom) što omogućuje odličnu toplotnu izolaciju. Dimenzije kutija su: 147mm x 147mm, 172mm x 172mm,195mmx195mm na lageru raspoloživo u bijeloj boji, silver, braon. Postoji mogućnost bojenja po želji.

PVC  ELITHERM  roletne

Unutrašnja kutija klasičnog i funkcionalnog dizajna izrađena od PVC profila visokog kvaliteta po najmodernijim i najzahtjevnijim standardima. Dimenzija 200×200 i 200×150. Na raspolaganju su kutije u dužini od 6m, bočni poklopci, uvodnici i maske, kao i ravna vođica 52×22 i PVC lamela.

PVC INOUTIC ROLETNA

Unutrašnja kutija klasičnog i funkcionalnog dizajna izrađena od PVC prifila visokog kvaliteta po najmodernijim i najzahtjevnijim standardima. Dostupna u veličinama 185mmx205mm,205mmx228mm na lageru raspoloživo  u bijeloj boji, antracit, mahagoni. U katalogu možete vidjeti i druge dimenzije kutija. Postoji mogućnost bojenja po želji. Postoji mogućnost integracije komarnika u kutiju.