• +387 33 424-445
  • Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  • Pon - Petak 07:00-17:00

Ostale usluge

Industrijska sekciona vrata predstavljaju odličnu opciju za zatvaranje većih prostora kao što su fabrike, hale i skladišta. Napravljena su od pocinčanog plastificiranog lima sa ispunom od poliuretana (panela) debljine 42 mm. Moguće je otvaranje ručno ili pomoću motora. Po želji kupca u vrata se mogu ugraditi prozori, kao i pješačka vrata. Radimo montažu industrijskih sekconih vrata, kao I garažnih vrata, zavisno o iskazanoj potrebi kupca. 

Roletne predstavljaju zaštitu od sunčeve svjetlosti ali služe i kao dopunska izolaciona pregrada tokom toplih i hladnih godišnjih perioda, efikasno štite unutrašnje prostore od svjetla i buke.

Pored standardnog mehanizma gdje se roletna uvlači i izvlači pokretom gurtne, kupcima je na raspolaganju i nešto moderniji elektronski pristup gdje se roletne otvaraju pomoću daljinskog upravljača ili tastera.

Najčešći zahtjevi uz PVC stolariju jeste I montaža roletni. 

Roletne mogu biti sa PVC kućištem ili sa aluminijskim kutijama, nadgradne ili roletne koje se montiraju sa vanjske strane. U sklopu roletni moguće je ubaciti I integrisani komarnik (rolo ili plise). 

Komarnici su zaštita od insekata, koja se montira na otvore (prozore I vrata) neovisno od roletni ili zajedno sa roletnama. Razlikujemo fiksne, rolo I plise komarnike. U zavisnosti od zahtjeva kupaca, vrši se I odabir nekih od ponuđenih. Postoji mogućnost izvedbe u različitim bojama. 

Kombinacijom aluminijskih profila i pratećih elemenata  dobijamo različite izvedbe aluminijskih ograda koje odlikuje jednostavnost i funkcionalnost.


Prednosti aluminijskih ograda su mala težina konstrukcije, jednostavnost pri montaži, dugotrajnost i otpornost na atmosferske uticaje. U zavisnosti od želje kupca, mogu se kombinovati i sa staklom, što omogućava kreativnost i jedinstvenost u izradi.


Ukoliko želite proizvod izuzetne postojanosti, dugotrajnosti i elegantnog izgleda, preporučujemo Vam ALU ograde. Osim odabira dizajna, možete sami odlučivati i o boji. Osim bijele, sive i smeđe boje koje su standardne, možete odabrati bilo koju boju u RAL sistemu, te tako dati poseban pečat svojoj ogradi.

Našiprijateljipartnerikonsultantiu poslovanju

© 2024 Limsar. All Rights Reserved.